Tweede kindje

Door een wisseling van baan vanwege een fusie duurde het langer voordat we aan een tweede kindje konden beginnen dan dat we wilden. Onze oudste zoon, Luc, is al bijna vier (achteraf gezien erg makkelijk). Maar januari 2013 is het dan toch echt zo ver!! Ik laat mijn spiraaltje verwijderen bij de huisarts en we kunnen er voor gaan!

[divider]

Ik reken even snel uit wanneer mijn vruchtbare periode is en kom erachter dat dit precies in onze wintersport valt. Helaas, dit gaat ‘m niet worden met onze oudste zoon op de kamer in een krakende en piepende boerderij…!!

Geeft niks, we hebben geen haast.

“Lucky Shot”

Onze wintersport in Oostenrijk is heerlijk en om een lang verhaal kort te maken weet mijn man ervoor te zorgen dat we even een momentje samen hebben als oma op Luc wil passen. Na hilarische momenten is het dan toch gelukt maar goed we gaan ervan uit dat het niks wordt. Die ene keer zal vast niet het “lucky shot” zijn!

Na twee weken terug te zijn van onze vakantie gaan we op zondagmiddag even wat boodschappen doen met z’n drietjes. Die dag moest ik ongesteld worden maar ‘s ochtends was er nog niks te zien. Met de boodschappen hebben we, op advies van mijn man, een test meegenomen. We kunnen ‘m maar vast hebben!

‘s Middags nog steeds niks. We kunnen niet langer wachten en besluiten om de test te gaan doen. Even snel, want op visite bij oma staat op de planning. Na het doen van de test verkleurd het vakje waar het tweede streepje in zou moeten verschijnen op een rare manier, maar zien we daar op de achtergrond dan toch een heeeeel licht streepje….?!

Baby Come Back :-)

Omdat we heel erg twijfelen stuur ik mijn man erop uit om een digitale test van ClearBlue te gaan halen. Met dat hij in de auto stapt trekt de rare verkleuring steeds meer weg en wordt het tweede streepje steeds beter zichtbaar…….
Snel bel ik hem met de mededeling dat een digitale test niet nodig is en dat hij maar beter terug kan komen!Eenmaal weer binnen staren we met z’n tweeën naar de test. Niet te geloven, we zijn zwanger!!!!!!!! En dat na de eerste poging!!!!!!

We kunnen het niet geloven!!!

[divider]

Annet de Graaf