Over Jij & Ik Verloskunde

Jij & Ik Verloskunde

Goede zorg en persoonlijke begeleiding voor zwangere en partner

Jij & Ik Verloskunde staat al ruim 15 jaar bekend als dé vertrouwde start voor toekomstige ouders en kind in Rotterdam Hoogvliet en omgeving. Onze verloskundigen zijn ervaren professionals die met liefde en passie zorg leveren rondom de zwangerschap en bevalling. Jij en Ik Verloskunde staat voor persoonlijke begeleiding waarbij de wensen en behoeften van de toekomstige ouders centraal staan. Wij nemen altijd de tijd om een vertrouwensband met jou op te bouwen. Wij geloven dat een persoonlijke band altijd ten goede komt van de zwangerschap en de uiteindelijke bevalling. Onze verloskundigen vinden het belangrijk om de tijd te nemen en te luisteren naar kleine en grote vragen. 

Het is onze missie om binnen de veilige en verantwoorde kaders zwangeren en hun partners te ondersteunen bij bevallingen, thuis of in het ziekenhuis. Om het meest optimale te creëren voor moeder en kind, onderhouden wij goede contacten met de ziekenhuizen en kraamzorgorganisaties in de regio. 

Jij & Ik Verloskunde heeft de visie dat iedere vrouw en zwangerschap uniek is. Goede zorg en persoonlijke begeleiding voor zwangere en partner is daarom heel belangrijk.

Klik hier om je in te schrijven
Jouw verloskundigen
Team_Najat5

Najat Kariouh

Verloskundige & Echoscopiste
Team_Eva1

Eva Groen

Verloskundige & Echscopiste
Team_naamloos

Valerie Vollebregt

Verloskundige