Meisje

Tijd gaat snel…16 weken, dus tijd voor een echo om te kijken of het een jongen of een meisje is! Mijn man was er van overtuigd dat we nog een jongen zouden krijgen. Maar ik was er eigenlijk zeker van dat het een meisje was! En jaaa ik had gelijk EEN MEISJE. Daarmee werd mijn meisjesdroom werkelijkheid! Een jongen en een meisje!

[divider]

Suikertest

Ook met 16 weken kreeg ik mijn eerste suikertest…En mijn god wat worden die testen vroeg in de ochtend gedaan! De test was heel anders dan 2,5 jaar eerder…veel eenvoudiger! Wachten op de uitslag duurde gelukkig niet lang en het was ook goed nieuws want mijn suikers waren tiptop in orde! Ik was daarin tegen wel erg verbaasd, want de kans was groot dat ik het deze zwangerschap ook zou hebben! (ook bij test 2 en test 3 waren ze helemaal in orde,dus deze zwangerschap suikervrij)

Carpaletunnelsyndroom

Maagzuur begint al aardig op te spelen, ben al op weg naar aandeelhouder van de Rennie. Maar ook heb ik een ander lastig iets. In de nacht slapende handen, zo erg dat het pijn deed en meer met m`n armen aan het wiebelen was dan aan het slapen. Ik ben maar eens gaan googlen en het leek wel heel erg op carpaletunnelsyndroom. Ik keek het toch maar even aan want zag al dat er niet heel veel aan gedaan kon worden. Alleen werd het na een tijdje ook overdag erg lastig, ik had bijna geen gevoel meer in mijn handen! Heel raar zo’n zwangere lichaam. Toch maar naar dokter om een verwijsbrief te halen voor de neuroloog. Want om een brace te krijgen moest ik daar eerst heen.

Daar kreeg ik een test of het wel daadwerkelijk carpal tunnel syndroom was. En ja dat was het zeker wel. Zo erg dat de neuroloog mij wilde opereren! Maar daar dachten andere artsen anders over! Dus dat was even een achtbaan van emoties. Ene moment zat ik al oppas te bedenken voor Bryan,en toen kreeg ik te horen dat  het toch niet door ging. Maar ook erg opgelucht. Want en zwanger en een operatie, daar zit je eigen lijk niet op te wachten. Ik kreeg twee hele mooie braces aangemeten. En gelukkig die hielpen wel. Alleen zag ik er niet echt charmant uit. Ik kon er niet echt mee overweg, dus had ik ze alleen in de nacht om,zodat ik wel goed kon slapen! En een rennie pakken met mijn braces lukte net wel!

Kamer

Ja de tijd gaat echt snel,ook omdat we( we=broer en vooral buurman. wij zijn niet zo handig) nog even een zolder moesten ombouwen tot slaapkamer. Kan niet wachten tot ik mijn kindjes hun kamer kan inrichten! Een mooie kleine meisjes babykamer en een grote stoere jongens kamer!

[divider]

Eveline van Dalen