Kraamzorg

Jij & Ik Kraamzorg

Deskundige zorg en persoonlijke begeleiding tijdens jouw kraamperiode

Je hoeft niet meer op zoek te gaan naar een andere partij die je in je kraamtijd begeleidt, maar hebt nu alles onder één dak. Makkelijk, persoonlijk en vertrouwd met de deskundige zorg voor jou en je kind centraal. Ook als je niet bij onze verloskundigenpraktijk onder behandeling bent is Jij & Ik Kraamzorg de perfecte keus.

Bij Jij & Ik Kraamzorg zijn wij ons ervan bewust dat de kraamtijd één van de belangrijkste, spannendste en soms zelfs de meest onzekere tijd kan zijn voor ouders. Onze kraamverzorgsters en verloskundigen zijn er dan ook voor jou en je baby en zorgen samen met jullie voor een veilige en vertrouwde start. We waken over de gezondheid en welzijn van jouw gezin, geven voorlichting en advies en ondersteunen waar nodig. Dit doen we met veel aandacht, zorg en deskundigheid.

De kraamtijd bij Jij & Ik Kraamzorg is geslaagd wanneer de ouders vol vertrouwen de zorg van het kind zelfstandig kunnen voortzetten en ze samen met ons terug kunnen kijken op een mooie, zorgeloze kraamperiode.

Hoeveel uur kraamzorg krijg ik?

Het aantal uur kraamzorg dat je krijgt is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Hier wordt tijdens het intake- en kennismakingsgesprek op ingezoomd. Deze vindt plaats rond de zevende maand van de zwangerschap. Op basis daarvan wordt het aantal uur in overleg met jou bepaald en wordt er een zorgovereenkomst en kraamzorgplan opgesteld. Hierin worden de doelen en afspraken vastgesteld en afgestemd op de wensen, gewoontes en omstandigheden van jou en de baby.

 

Hoe meld ik mij aan?

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je bij ons aanmelden. Bij voorkeur doe je dit vòòr de zestiende week van je zwangerschap. Neem hiervoor altijd eerst even contact op met je zorgverzekeraar.

 

Of je nu al bij Jij & Ik bekend bent, omdat je bij onze verloskundigenpraktijk loopt of niet, iedereen is van harte welkom! Aanmelden gaat snel en simpel. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt een uitnodiging voor de intake.