Jij & Ik Coaching

Jij & Ik Coaching

Goede zorg en persoonlijke begeleiding voor zwangere en partner

De zwangerschap is een tijd van grote verandering in het leven van een vrouw. Mentaal, fysiek en in je lichaam verandert er enorm veel. Tijdens deze periode is het belangrijk om mentaal goed voorbereid te zijn op alles wat komen gaat. Jij & Ik Coaching biedt vrouwen extra ondersteuning, begeleiding en coaching.

 

Mijn naam is Najat Kariouh en mijn ondersteuning als zwangerschapscoach kan in vele vormen gegeven worden. Het is niet vanzelfsprekend om te genieten en te ontspannen tijdens de zwangerschap. Je kunt zorgen en angsten hebben of tegen de bevalling opzien. Wellicht heb je een vervelende ervaring gehad tijdens een voorgaande zwangerschap of heb je behoefte aan extra emotionele ondersteuning. Kortom, het lukt niet elke vrouw om de rust en ontspanning te vinden. Ik help je om deze wel te vinden. Door mijn ervaring als verloskundige en als mindset coach kan ik je daarmee uitstekend helpen.

 

Als verloskundige weet ik dat het niet voor elke vrouw is weggelegd om tijdens je zwangerschap op een roze wolk te zitten. Soms is de zwangerschap net wat zwaarder of totaal anders dan je voor ogen had. Heb je last van stemmingswisselingen, van angsten of zorgen. Deze kunnen heel klein of heel groot zijn waardoor je niet meer goed in staat bent om te ontspannen. Je kindje voelt jouw spanningen en reageert hierop. Minder spanning in je lijf is daarom voor jullie beide prettig.

Met mijn ervaringen als mindset coach kan ik je helpen om rust te creëren en zorgen we samen dat de zwangerschap een mooie ervaring wordt. Ik kan je niet beloven dat je op die roze wolk terecht komt, maar samen met jou lukt wel om de angsten en zorgen een plekje te geven. Tijdens de één op één sessies geef ik je net dat duwtje in de rug waardoor je zelfvertrouwen een boost krijgt en op een fijne manier de zwangerschap beleeft. Heb jij behoefte aan net wat extra begeleiding? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden

 • Gratis Intake

 • 0/mo
  • Gratis telefonisch intakegesprek
  • Advies op persoonlijk vervolgtraject

 • BASIC

 • 225/mo
  • 3x persoonlijke coachingsessies
  • Thuisopdrachten op maat
  • Evaluatie
  • Advies over dagelijkse implementatie

 • EXTRA

 • 350/mo
  • 5x persoonlijke coachingsessies
  • Thuisopdrachten op maat
  • Evaluatie
  • Advies over dagelijkse implementatie

 • INTENSIEF

 • 540/mo
  • 8x persoonlijke coachingsessies
  • Thuisopdrachten op maat
  • Evaluatie
  • Advies over dagelijkse implementatie