Danique Joline

De slaapkamers zijn eindelijk klaaren Bryan is superblij met zijn nieuwe kamer! De babykamer is ook helemaal mooi geworden… Ze kan komen.

[divider]

Wachten duurt lang en ik was zo nieuwsgierig, hoe zou ze eruit zien hoe groot zou ze zijn, hoe zwaar,heeft ze haar? Ja ik was er klaar voor. Maar ik hou er rekening mee dat ik wel twee weken over tijd zou lopen! Ik voel me super doe alles nog gewoon,nog mijn dagelijkse wandeling naar de winkels. Heerlijk eruit anders duren de dagen helemaal zo lang.

Surpriseeeee

Mijn ouders komen nog gezellig op bezoek een weekend lang,helpen me met de laatste huishoudelijke dingen. Want alles moet in orde zijn want over twee weken ben ik uitgerekend! Ik zit heerlijk op de bank te kletsen met mijn ouders als opeens mijn vriendinnen in  de woonkamer staan! Een surprise baby shower! Dat hadden we nog nooit voor elkaar gedaan dus het was een supersurprise! Allemaal lekkere hapjes en een spel waarbij ik vragen moest beantwoorden en dan een cadeautje kreeg.

Zondags had ik een verjaardag van mijn vriendin haar dochtertje… Iedereen zozo spannend hoor dat je er bent,kan ieder moment komen! Welnee joh duurt nog wel ff ! Die dag voelde ik die kleine niet.. Maar wilde me onzekerheid niet delen. Want dan gaat iedereen zich druk maken! En mijn man was aan het werk, dus die vertelde ik het al helemaal niet! Maar nadat ik thuis was van die verjaardag en mijn man thuis was,begon ik opeens te huilen! Manlief snapte niet waarom natuurlijk. Na het toch maar verteld te hebben toch de verloskundige gebeld. En die was snel bij ons thuis om ff het hartje te luisteren. Hartje klopte netjes, maar moest toch ff naar ziekenhuis voor alle zekerheid. Ik had nog net mijn 2 benen op het bed,en ze begon salto’s te maken,die ze nog nooit had gemaakt! Alles was zoals verwacht helemaal goed.

Volle maan

Maandag,boodschappendag. Dus ook deze maandag. Had lekker mijn koelkast gevuld met van alles en nog wat. Nog lekker pannenkoeken gebakken voor Bryan! Volle maan zag ik dat het donker werd! Zal het?? Nee voel nog helemaal niets dus dat kan zeker niet! Uur of 22.00 naar bed,om 02.00 uur werd ik wakker,ik moest naar de wc,niets bijzonders. Maar huh?? Ik heb allemaal slijm?? Zal het begonnen zijn? Voel nog steeds niets,snel maar weer gaan slapen voor het geval dat het wel begint! Maar slapen dat lukte niet meer,want ja mijn buik is wel aan het rommelen! In bed uit bed,in bed uit bed! Is het echt begonnen? Ik wacht met mijn man wakker maken want stel dat het niet doorzet is hij voor niets wakker en zijn wekker gaat gewoon in de ochtend. Rond 04.00 uur hem toch maar wakker gemaakt. En het eerste wat hij zei is YES vakantie (die zou beginnen zodra de baby er was).

Na ff lekker te hebben gedoucht waren we er zeker van, de weeën komen snel genoeg om de verloskundige te bellen! Die was er weer snel en die zei dat we al meteen door mochten naar het ziekenhuis want had al 4 cm! Even m`n schoonmoeder gebeld die er meteen aankwam om op Bryan te passen! Om 6.00 waren we in het ziekenhuis. En dacht ff lekker in bad te gaan,maar nee, de weeën waren zo heftig dat de verloskundige toch maar ging kijken hoever ik was. Ik had al 9cm, whow dat gaat snel. Eenmaal op bed mocht ik al snel gaan persen! Even moest ik inhouden want ze had haar navelstreng om haar hoofdje! Maar de topper van een verloskundige had hem snel verwijderd en toen mocht ik haar te wereld brengen! Iets over 07.00 was ze er dan Danique Joline. Ze had het even moeilijk,maar met even de frisse lucht van de gang was ze er! Trots en wat is ze klein,en wat lijkt ze op haar broer!

[divider]

Eveline van Dalen